Maatwerk advies

Energieadviesvooruwbedrijf.nl heeft een maatwerk adviesrapport opgesteld voor een opslag en distributiecentrum uit 1985 in Zoetermeer.

 

Besparing

Uit het rapport komt naar voren dat door het vervangen van de huidige 333 lampen in 333 LED lampen er al een energiebesparing van bijna €3000,- per jaar op kan treden. Voor een directe besparing op gas zouden de huidige verwarmingsketels moeten worden vervangen door HR107 ketels. Met het plaatsen van deze ketels kan het gasverbruik met tot wel 24% worden verlaagd.

Doordat het distributiecentrum lang verwarmd moeten worden om de kou, veroorzaakt door openstaande overheaddeuren te compenseren, kan er ook voor worden gekozen om scheidingswanden te plaatsen tussen het laad en los gedeelte van de hal.

 

Verschil in maatregelen

Bij het ene pand zijn er nou eenmaal meer maatregelen nodig voor het verbeteren van het energielabel dat bij andere panden. Het is helemaal afhankelijk van het bouwjaar van het desbetreffende pand en de maatregelen die met de jaren al genomen zijn.

Heeft u nog geen energielabel? Vraag er dan een aan via energielabevooruwbedrijf.nl en wanneer het label niet voldoende blijkt te zijn kunt u een maatwerk adviesrapport aanvragen. In dit rapport kunt u dan de punten vinden die nodig zijn om uw energielabel te verbeteren.

Klantbeoordelingen
Totaal oordeel 8.9 Bekijk beoordelingen
Vragen?

Neem direct contact
op met Frisan, bel
085 024 00 15

Stuur e-mail