Energie advies winkel

Energielabel winkelpand in Werkendam

In Werkendam, Noord-Brabant, is één van onze adviseurs voor opname langs geweest om het pand dat destijds te koop stond van een energielabel winkelpand te voorzien. Het kleine pand (75m2) kreeg een positieve beoordeling van een A label, de opslagruimte van 25m2 hoefde niet te worden beoordeeld. Deze hebben vrijstelling van het energielabel. 

Energiezuinig A label

De winkelpand eigenaar was positief verrast over het energielabel. Ondanks het feit dat er veel aandacht aan energiezuinige maatregelen is genomen. Het 'groene' pand kreeg deze beoordeling, voor de effectieve gebruikersruimte van het pand.

Een energiezuinig pand is ten allen tijde aantrekkelijker voor potentiële kopers, hier wordt net zoals bij de woningmarkt meer voor betaald. Vanwege de rentevoordelen en met het oog op de minimumeisen die zijn gesteld, waarbij een energielabel vanaf 2030 verplicht A dient te zijn.

Verkoop pand

Mede dankzij het A label is het pand binnen de kortste keren verkocht. Het pand is ontzettend energiezuinig, omdat deze nog behoorlijk nieuw is en goed is onderhouden de laatste jaren. Het pand bezit nu dus een A label en daarmee bespaart de huidige nieuwe eigenaar veel geld. Tevens kan hij gebruik maken van rentekorting die gelden voor een A energielabel winkelpand.

 

Klantbeoordelingen
Totaal oordeel 8.9 Bekijk beoordelingen
Vragen?

Neem direct contact
op met Frisan, bel
085 024 00 15

Stuur e-mail