Kantoor Rotterdam energielabel A

Energielabel advies kantoorpand

Eén van onze adviseurs is in Rotterdam voor opname bij een kantoor geweest. De eigenaar van het pand sprak uit een A label te willen behalen voor de verhuur van het pand. Hij wilde hierbij een energielabel advies voor zijn kantoorpand

Huidige energielabel

Uit de opname bleek een B label te komen, waardoor met enkele maatregelen een A label eenvoudig kan worden behaald. Het pand bestaande uit bijna 400 m2 kreeg een specifiek advies voor kantoorpanden voor verbetering van het huidige energielabel.

Uitvoering advies energielabel

Na het toepassen van de maatregel, het vervangen van halogeenlampen naar spaarlampen. Met daarbij nog enkele kleine aanpassingen en adviezen, met name om de energierekening te verlagen. De adviseur is vervolgens nogmaals op bezoek geweest en heeft hij het kantoorpand opnieuw opgenomen en beoordeeld. Uiteindelijk is deze geregistreerd en is er naar volle tevredenheid van de opdrachtgever een energielabel A geconstateerd. 

Op zoek naar energielabel advies?

Bent u ook op zoek naar een verbetering van energielabel  voor uw kantoorpand. Wilt u uw energielabel verbeteren voor rentevoordelen op uw kantoorpand dan kunt u via ons de adviezen eenvoudig laten implementeren. 

Klantbeoordelingen
Totaal oordeel 8.9 Bekijk beoordelingen
Vragen?

Neem direct contact
op met Frisan, bel
085 024 00 15

Stuur e-mail