Energieadvies kantoorgebouw "Villa Wilhelmina" Beek

Voor het oude kantoor in Beek is er een energieadvies kantoorgebouw gegeven over het milieuvriendelijker maken van het pand. Het pand was in het bezit van een energielabel D en de eigenaar was ontevreden over het huidige energieverbruik.

Energieadvies voor verkoop

Om het pand daarnaast aantrekkelijker te maken voor potentiële huurders of kopers zijn er adviezen gegeven voor maatregelen aan het pand. Voordat het advies is gegeven is één van onze adviseurs voor opname bij het pand in Beek geweest om het huidige label te constateren. Deze kwam terecht op een D label.

Faseren van advies

De verkoper van het pand wilde de verschillen zien in investering, rendement en terugverdientijd tussen de verschillende label klassen. Zo zijn er adviezen gegeven voor het verbeteren van het label van D naar C, D naar B en D naar A. De verkoper heeft ervoor gekozen om gefaseerd aanpassingen aan te brengen om een B label te behalen. 

Subsidie EIA

Doordat één van de adviezen gebaseerd is op energiebesparende maatregelen. Dit kunt u extra aftrekken voor fiscale winst. Gebruik maken van deze subsidie levert u gemiddeld 13,5% voordeel op. Bekijk meer over Energie Investeringsaftrek (EIA) en of u hier ook recht op heeft. U kunt ons daarnaast altijd bereiken mochten er nog onduidelijkheden zijn. 

Klantbeoordelingen
Totaal oordeel 8.9 Bekijk beoordelingen
Vragen?

Neem direct contact
op met Frisan, bel
085 024 00 15

Stuur e-mail