Hoe werkt het?

1. Online intake
We doen altijd een korte intake voordat we aan de opname en het maatwerkadvies starten. Hierin willen we graag weten wat uw wensen en mogelijkheden zijn voor de verduurzaming. Zo kunnen we het maatwerkadvies hierop laten aansluiten. 

2. De adviseur doet een opname van uw bedrijfspand
Hierbij wordt uw pand in kaart gebracht. Gekeken wordt naar: isolatie van vloer, gevel en dak, het glas, installaties, verlichting en andere factoren die het energieverbruik beïnvloeden. We berekenen het huidige energielabel, dit is de basis voor het maatwerkadvies. 

3. We sturen u het maatwerkrapport met verbeter adviezen
In het rapport staan concrete adviezen, inzicht in investeringen, besparingen en terugverdientijden. Daarmee weet u precies hoe u uw bedrijfspand energiezuiniger en duurzamer kunt maken. Het betreft hier het officieel gecertificeerde en geregistreerde maatwerkadvies.

4. De adviseur ligt het maatwerkrapport online toe en beantwoord al uw vragen
We lopen het maatwerkrapport altijd telefonisch met u door. Dan kunnen we waar nodig toelichting geven en eventuele vragen beantwoorden. 

Offerte maatwerkadvies aanvragen

Inhoud adviesrapport

1. Huidige energieprestatie van bedrijfspand
Hoe presteert uw bedrijfspand nu op het gebied van energieverbruik. Waar gaat veel energie verloren. Waar wordt de energie nu vooral voor gebruikt. Hierbij krijgt u ook inzicht in het huidige energielabel van uw pand. 

2. Adviezen om het pand energiezuiniger te maken
Hierbij worden energiebesparende maatregelen of combinaties van deze maatregelen geadviseerd. Hierbij houden we rekening met de uitvoerbaarheid van de maatregelen. Dit is altijd afhankelijk van het pand zelfs, het budget en de doelstellingen van u als eigenaar.

3. Investering, besparing en terugverdientijd
Inzicht in de investeringen die nodig zijn om de geadviseerde maatregelen te kunnen uitvoeren. Ook berekenen we de besparing in €, kWh en m3 gas. Daarmee kunnen we ook de terugverdientijd van de energiebesparende maatregelen uitrekenen. U krijgt dus een goede financieel onderbouwing in het rapport. 

4. Nieuwe energielabel van het bedrijfspand en registratie hiervan
Inzicht in het nieuwe energielabel na het uitvoeren van de energiebesparende maatregelen. Het is ook mogelijk het nieuwe energielabel voor u te registreren nadat u de maatregelen heeft uitgevoerd. 

Offerte maatwerkadvies aanvragen:
Binnen 1 uur per e-mail

pijl.png

CAPTCHA
Deze vraag stellen we om te voorkomen dat uw aanvraag verward wordt met spam.

Waarom Rappr Energie? 

  • Inmiddels al ruim 3500+ maatwerkadviezen gedaan. 
  • Korte doorlooptijd, binnen 2 weken uw maatwerkadvies.
  • Geen gedoe met vragenlijsten, wij zoeken alles zelf uit! 
  • Binnen 1 uur uw offerte, daarna binnen 1 week afspraak op locatie. 
Klantbeoordelingen
Totaal oordeel 8.9 Bekijk beoordelingen
Vragen?

Neem direct contact
op met Frisan, bel
085 024 00 15

Stuur e-mail