Maatwerkadvies

Wanneer u het vermoeden heeft dat u niet gaat voldoen aan het verplichte energielabel C voor kantoorpanden groter dan 100 m2 in 2023, kunt u naast uw energielabel ook meteen een maatwerkadvies aanvragen.

 

Als onze adviseur dan bij u langs komt om het energielabel op te stellen kan hij gelijk kijken welke aanpassingen op uw pand het beste van toepassing zullen zijn. Het is namelijk niet zo dat alle mogelijke toepassingen evenveel effect hebben op elk type pand. Op het ene pand zal isolatie meer effect hebben dan het plaatsen van zonnepanelen. Terwijl wanneer een pand al goed geïsoleerd is, het plaatsen van zonnepanelen juist wel weer veel effect kan hebben.

 

Het maatwerkrapport kan uiteraard ook opgesteld worden nadat u uw energielabel ontvangen heeft en hieruit blijkt dat u uw label wilt of moet gaan verbeteren.

 

Dan hoeft er overigens niet nogmaals een adviseur bij u langs te komen maar dan zal degene die de opname gedaan heeft een aantal aanpassingen toepassen in een rekenschema. Hieruit zal dan tevoorschijn komen welke aanpassingen welk effect hebben op uw huidige energielabel. 

We verwerken dit in een uitgebreid rapport. Hierin komt de huidige energieprestatie aan bod, krijgt u adviezen om het pand energiezuiniger te maken en welke investering u zal moeten doen, inclusief wat het u bespaard en wat de terugverdientijd zal zijn. 

Nadat u de aanpassingen aan uw pand doorgevoerd heeft kunnen wij uw nieuwe energielabel registreren. Voordat we dit kunnen doen zullen we eerst de facturen van de uitgevoerde toepassingen moeten inzien. Aan de hand hiervan kunnen we exact invoeren wat er veranderd is en wat uw nieuwe energielabel is.

 

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor een maatwerkadvies rapport? Neem geheel vrijblijvend contact op met Energieadvies voor uw Bedrijf en ontdek wat uw mogelijkheden zijn voor het verbeteren van uw energielabel.

Klantbeoordelingen
Totaal oordeel 8.9 Bekijk beoordelingen
Vragen?

Neem direct contact
op met Frisan, bel
085 024 00 15

Stuur e-mail