Naast een energielabel ook graag een energieadvies ontvangen voor het verbeteren van uw label?

 

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt hierbij kiezen uit twee soorten rapporten. We bieden een adviesrapport aan waarin na de opname van het energielabel maatregelen worden gegeven met welke aanpassingen u tot een bepaald label zou komen. Hierin wordt ook beschreven welke factoren een sterke invloed hebben op uw huidige energielabel en in welke mate de maatregelen hier invloed op zullen hebben.

Een ander soort rapport is het maatwerk adviesrapport. U kunt dit zien als een uitgebreide versie van het adviesrapport. Hierin wordt dieper ingegaan op de huidige energieprestaties van het pand. Waar gaat energie aan verloren en uiteraard berekenen we het huidige energielabel. In het rapport komt ook aan bod welke maatregelen er genomen kunnen worden om energie te besparen, hierbij wordt rekening gehouden met de uitvoerbaarheid, het budget en de doelstellingen van de eigenaar. Aan de hand van deze maatregelen stellen we ook een overzicht op waardoor u inzicht krijgt in het financiële plaatje. Welke investering er nodig is voor de te nemen maatregelen, hoeveel u hiermee bespaart en de verwachtte terugverdientijd.

 

Wanneer u de aanpassingen doorgevoerd heeft registreren we het nieuwe energielabel uiteraard ook voor u. 

Tegenwoordig kunnen we naast een energielabel en een adviesrapport u ook voorzien van een NEN 2580 meetrapport. De opname van het energielabel en het NEN meetrapport kunnen we dan meteen combineren. Zo heeft u niet meerdere afspraken nodig wanneer u op zoek bent naar beide producten. Wanneer u de producten wilt combineren kunnen we uiteraard ook nog wat doen aan de prijs. Voor de rapporten hanteren we vaste prijzen maar op het energielabel en het NEN 2580 meetrapport zouden we nog wel wat korting kunnen geven. Dit kan overigens alleen wanneer de opnames gecombineerd kunnen worden.

 

Wilt u nu uw adviesrapport aanvragen vul dan uw gegevens in en na uw akkoord op de door ons opgestelde offerte zullen we een opname inplannen. Mocht u eerst nog wat vragen hebben kunt u deze uiteraard ook aan ons stellen. Stuur dan een email naar info@energieadviesvooruwbedrijf.nl en u ontvangt binnen een uur van ons een reactie.

Klantbeoordelingen
Totaal oordeel 8.9 Bekijk beoordelingen
Vragen?

Neem direct contact
op met Frisan, bel
085 024 00 15

Stuur e-mail